This platform provides information and knowledge about the Flanders Hydraulics' areas of expertise in 'hydraulics and sediment', 'harbours and waterways', 'hydraulic structures', 'water management' and 'coastal protection' - ranging from Flanders Hydraulics' employees with their expertise, the curriculum of this institution, to publications, projects, data (in the long term) and events in which Flanders Hydraulics is involved.
Richtlijnen voor de milieueffectrapportage: Projectstudie Rijksweg 61 gedeelte Terneuzen-Ter Hole
(1989). Richtlijnen voor de milieueffectrapportage: Projectstudie Rijksweg 61 gedeelte Terneuzen-Ter Hole. Ministerie van Verkeer en Waterstaat: Den Haag. 28 pp.
Keywords
Marine/Coastal; Brackish water
Abstract
Het gedeelte Terneuzen-Ter Hole van rijksweg 61 (RW61) verkeersonveilig en ongunstig voor woon- en leefmilieu daar het is opengesteld voor zowel snelverkeer als langzaam (landbouw)verkeer en door de bebouwde kommen voert Zaamslag, Zaamslagveer en Stoppeldijkveer. Bij de projectstudie tot ombouw van dit wegdeel tot autoweg wordt de MER-procedure toegepast. Probleemstelling, doel en gevolgen voor het milieu van de voorgenomen ombouw wordt gezien in het licht van het al dan niet aanleggen van een oeververbinding over de Westerschelde, Voorts behandelt het MER de redelijkerwijs in beschouwing te nemen alternatieven en varianten.
All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy