Skip to main content
Publications | Persons | Institutes | Projects
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

De heerlijke keuken: Biodiversiteit op tafel
Tack, J.; Linssen, M. (2004). De heerlijke keuken: Biodiversiteit op tafel. Kosmos-Z&K Uitgevers: Utrecht. ISBN 90-215-8211-2. 240 pp.

Available in  Authors 
    VLIZ: Exploitation of natural resources RES.37 [105551]

Keywords
    Biodiversity
    Biological resources

Authors  Top 
  • Tack, J., more
  • Linssen, M.

Abstract
    Er is blijkbaar iets aan de hand met onze voeding. Kan de aarde onze eetlust wel aan? Wat is de ecologische voetafdruk van zalm met papajaboter? Zijn biologisch geteelde tomaten even lekker dan die uit de standaard tuinbouw? Dit kookboek met 125 internationale recepten, geeft heel veel informatie voor wie meer wil weten over de achtergrond en de gevolgen van lekker eten. Het is geschreven om de afstand tussen keuken en natuur een stukje kleiner te maken. De schrijver, Jurgen Tack, ontving er de Canvas Overleven EOS-prijs voor als beste wetenschapsauteur.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors