Skip to main content
Publications | Persons | Institutes | Projects
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Technologische en hygienische aspekten bij de verwerking van wijting (Gadus merlangus L.) tot gemalen visvlees
Declerck, D. (1977). Technologische en hygienische aspekten bij de verwerking van wijting (Gadus merlangus L.) tot gemalen visvlees. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 127 - VB/VV (I.W.O.N.L.) 21. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij (T.W.O.Z.): Gent. 12 pp.
Part of: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, more

Available in  Author 

Keyword
    Gadus merlangus Linnaeus, 1758 [WoRMS]

Author  Top 
  • Declerck, D., more

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author