Welkom op het expertplatform!
Dit platform verschaft informatie en kennis omtrent de WL expertisedomeinen 'hydraulica en sediment', 'havens en waterwegen', 'waterbouwkundige constructies', 'waterbeheer' en 'kustbescherming' - gaande van WL medewerkers met hun expertise, het curriculum van deze instelling, tot publicaties, projecten, data (op termijn) en evenementen waarin het WL betrokken is.
Het WL onderschrijft het belang van "open access" voor de ontsluiting van haar onderzoeksresultaten. Lees er meer over in ons openaccessbeleid.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (1): toevoegen | toon |
one publication added to basket [122290] | |
Anti-infectious potential of beta-mercapto-ethanol treated baker's yeast in gnotobiotic Artemia challenge test Soltanian, S.; Dhont, J.; Sorgeloos, P.; Bossier, P. (2008). Anti-infectious potential of beta-mercapto-ethanol treated baker's yeast in gnotobiotic Artemia challenge test. J. Appl. Microbiol. 104(4): 1137-1146. dx.doi.org/10.1111/j.1365-2672.2007.03629.x
In: Journal of Applied Microbiology. Blackwell Science: Oxford. ISSN 1364-5072; e-ISSN 1365-2672
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Gene expression Growth rate Microorganisms > Yeasts Nutrition Properties > Biological properties > Biological resistance > Disease resistance Properties > Biological properties > Immunity Survival Artemia Leach, 1819 [WoRMS]; Saccharomyces cerevisiae Meyen ex E.C. Hansen, 1883 [WoRMS]; Vibrio campbellii (Baumann, Baumann & Mandel, 1971) Baumann, Baumann, Bang & Woolkalis, 1981 [WoRMS] Marien/Kust |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |