Welkom op het expertplatform!
Dit platform verschaft informatie en kennis omtrent de WL expertisedomeinen 'hydraulica en sediment', 'havens en waterwegen', 'waterbouwkundige constructies', 'waterbeheer' en 'kustbescherming' - gaande van WL medewerkers met hun expertise, het curriculum van deze instelling, tot publicaties, projecten, data (op termijn) en evenementen waarin het WL betrokken is.
Het WL onderschrijft het belang van "open access" voor de ontsluiting van haar onderzoeksresultaten. Lees er meer over in ons openaccessbeleid.
one publication added to basket [242142] |
Het Grote Noordzeeviskookboek
Alen, F.; Declercq, M.; Verdurme, H. (2014). Het Grote Noordzeeviskookboek. Borgerhoff & Lamberigts: Gent. ISBN 978-90-89314-56-7. 407 pp.
Is gerelateerd aan:Alen, F.; Declercq, M.; Verdurme, H. (2014). Le Grand Livre des poissons de la mer du Nord. Borgerhoff & Lamberigts: Gent. ISBN 978-90-89314-79-6. 407 pp., meer
|
|
Beschikbaar in | Auteurs |
VLIZ: Exploitation of natural resources RES.81 [105591]
|
Auteurs | | Top |
- Alen, F.
- Declercq, M.
- Verdurme, H.
|
|
|
Abstract |
Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In 'Het Grote Noordzeeviskookboek' worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en -vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelp dieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren? Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto's. Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken! |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.