Welkom op het expertplatform!
Dit platform verschaft informatie en kennis omtrent de WL expertisedomeinen 'hydraulica en sediment', 'havens en waterwegen', 'waterbouwkundige constructies', 'waterbeheer' en 'kustbescherming' - gaande van WL medewerkers met hun expertise, het curriculum van deze instelling, tot publicaties, projecten, data (op termijn) en evenementen waarin het WL betrokken is.
Het WL onderschrijft het belang van "open access" voor de ontsluiting van haar onderzoeksresultaten. Lees er meer over in ons openaccessbeleid.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (1): toevoegen | toon |
one publication added to basket [367436] | |
Eating apart together? Commensal rules, customs and deviations aboard Ostend Company ships (1722-1731) De Vriese, D. (2022). Eating apart together? Commensal rules, customs and deviations aboard Ostend Company ships (1722-1731). BMGN 137(3): 4-31. https://dx.doi.org/10.51769/bmgn-lchr.7105
In: Bijdragen en Mededelingen Betreffende de Geschiedenis der Nederlanden = Low Countries Historical Review. Nederlands Historisch Genootschap: Utrecht. ISSN 0165-0505; e-ISSN 2211-2898
Is gerelateerd aan: De Vriese, D. (2018). Boten, broden en broeders? Voeding, eetcultuur en sociale (on)gelijkheid aan boord van de schepen van de Generale Keizerlijke Indische of 'Oostendse' Compagnie (1722-1731). MA Thesis. Vrije Universiteit Brussel: Brussel. 246 pp., meer
|
Beschikbaar in | Auteur |
|
Trefwoorden |
Oostende Oostenrijkse Tijd (1713-1789) |
Auteur | Top | |
|
Top | Auteur |