Welkom op het expertplatform!
Dit platform verschaft informatie en kennis omtrent de WL expertisedomeinen 'hydraulica en sediment', 'havens en waterwegen', 'waterbouwkundige constructies', 'waterbeheer' en 'kustbescherming' - gaande van WL medewerkers met hun expertise, het curriculum van deze instelling, tot publicaties, projecten, data (op termijn) en evenementen waarin het WL betrokken is.
Het WL onderschrijft het belang van "open access" voor de ontsluiting van haar onderzoeksresultaten. Lees er meer over in ons openaccessbeleid.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Fatty acid changes in enriched and subsequently starved Artemia franciscana nauplii enriched with different essential fatty acids Han, K.; Geurden, I.; Sorgeloos, P. (2001). Fatty acid changes in enriched and subsequently starved Artemia franciscana nauplii enriched with different essential fatty acids. Aquaculture 199(1-2): 93-105. dx.doi.org/10.1016/S0044-8486(00)00596-2
In: Aquaculture. Elsevier: Amsterdam; London; New York; Oxford; Tokyo. ISSN 0044-8486; e-ISSN 1873-5622
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Acids > Organic compounds > Organic acids > Fatty acids Acids > Organic compounds > Organic acids > Fatty acids > Polyunsaturated fatty acids Aquaculture techniques Aquatic organisms > Food organisms Chemical compounds > Organic compounds > Lipids Composition > Biochemical composition Developmental stages > Larvae > Invertebrate larvae > Crustacean larvae Developmental stages > Larvae > Invertebrate larvae > Crustacean larvae > Nauplii Artemia franciscana Kellog, 1906 [WoRMS] Marien/Kust; Brak water |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |