Welkom op het expertplatform!
Dit platform verschaft informatie en kennis omtrent de WL expertisedomeinen 'hydraulica en sediment', 'havens en waterwegen', 'waterbouwkundige constructies', 'waterbeheer' en 'kustbescherming' - gaande van WL medewerkers met hun expertise, het curriculum van deze instelling, tot publicaties, projecten, data (op termijn) en evenementen waarin het WL betrokken is.
Het WL onderschrijft het belang van "open access" voor de ontsluiting van haar onderzoeksresultaten. Lees er meer over in ons openaccessbeleid.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Effect of dietary components on the gut microbiota of aquatic animals. A never-ending story? Ringø, E.; Zhou, Z.; Vecino, J.L.G.; Wadsworth, S.; Romero, J.; Krogdahl, A.; Olsen, R.E.; Dimitroglou, A.; Foey, A.; Davies, S.; Owen, M.; Lauzon, H.L.; Martinsen, L.L.; De Schryver, P.; Bossier, P.; Sperstad, S.; Merrifield, D.L. (2016). Effect of dietary components on the gut microbiota of aquatic animals. A never-ending story? Aquacult. Nutr. 22(2): 219-282. https://dx.doi.org/10.1111/anu.12346
In: Aquaculture Nutrition. Blackwell Science: Oxford. ISSN 1353-5773; e-ISSN 1365-2095
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
|
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
|
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |