Welkom op het expertplatform!
Dit platform verschaft informatie en kennis omtrent de WL expertisedomeinen 'hydraulica en sediment', 'havens en waterwegen', 'waterbouwkundige constructies', 'waterbeheer' en 'kustbescherming' - gaande van WL medewerkers met hun expertise, het curriculum van deze instelling, tot publicaties, projecten, data (op termijn) en evenementen waarin het WL betrokken is.
Het WL onderschrijft het belang van "open access" voor de ontsluiting van haar onderzoeksresultaten. Lees er meer over in ons openaccessbeleid.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Variations in lipid classes and fatty acid content in tissues of wild Macrobrachium rosenbergii (de Man) females during maturation Cavalli, R.O.; Tamtin, M.; Lavens, P.; Sorgeloos, P. (2001). Variations in lipid classes and fatty acid content in tissues of wild Macrobrachium rosenbergii (de Man) females during maturation. Aquaculture 193(3-4): 311-324. dx.doi.org/10.1016/S0044-8486(00)00497-X
In: Aquaculture. Elsevier: Amsterdam; London; New York; Oxford; Tokyo. ISSN 0044-8486; e-ISSN 1873-5622
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Acids > Organic compounds > Organic acids > Fatty acids > Polyunsaturated fatty acids Chemical compounds > Organic compounds > Lipids Composition > Biochemical composition Cultures > Shellfish culture > Crustacean culture > Prawn culture Musculoskeletal system > Muscles Natural populations Properties > Biological properties > Sexual maturity Secretory organs > Glands > Endocrine glands > Animal reproductive organs > Gonads > Ovaries Macrobrachium rosenbergii (De Man, 1879) [WoRMS] Thailand [Marine Regions] Brak water; Zoet water |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |