Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ] Print deze pagina

Department of Meat Science

Overkoepelend instituut: University of Szczecin; Faculty of Food Science and Fisheries, meer


Personen (2)  Top | Publicatie 

Publicatie  Top | Personen 
    opsplitsen filter
  • Deconinck, D.; Volckaert, F.A.M.; Hostens, K.; Panicz, R.; Eljasik, P.; Faria, M.; Sousa Monteiro, C.; Robbens, J.; Derycke, S. (2020). A newly generated, high quality DNA reference database for European fish species reveals substitution fraud of processed Atlantic cod (Gadus morhua) and common sole (Solea solea) at different steps of the Belgian supply chain, in: Mees, J. et al. Book of abstracts – VLIZ Marine Science Day. Oostende, Belgium, 18 March 2020. VLIZ Special Publication, 84: pp. 22-23, meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Personen | Publicatie