em. prof. dr. Debevere, Johan |
Vorig instituut |
Top | Publicaties | Projecten |
Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid; Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP), meer
Functie: Professor
|
Publicaties (12) |
Top | Publicaties | Projecten |
A1 publicatie [show] |
- Debevere, J.; Devlieghere, F.; van Sprundel, P.; De Meulenaer, B. (2001). Influence of acetate and CO2 on the TMAO-reduction reaction by Shewanella baltica. Intern. J. Food Microbiol. 68(1-2): 115-123. http://dx.doi.org/10.1016/S0168-1605(01)00484-6, meer
|
Peer reviewed publicaties (3) [show] |
- Sindayigaya, E.; Debevere, J.M. (1989). Microbiological quality of dried and smoked fish from Lake Tanganika. Science des Aliments 9(3): 507-515, meer
- Debevere, J.M.; Voets, J.P. (1972). Role of macronutrient minerals on anaerobic trimethylamineoxide reduction by an Achromobacter sp. isolated from fresh fish. Zeitschrift für allgemeine Mikrobiologie 12(7): 549-558, meer
- Vyncke, W.; Debevere, J.M. (1968). Essais de conservation des Mollusques et Crustacés sous atmosphère d'azote. Rev. Gén. Froid 59(4): 589-592, meer
|
Boekhoofdstuk [show] |
- Debevere, J. (1990). Houdbaarheid en kwaliteitsbeheersing van aquacultuurprodukten, in: XXXIXste Post-universitaire onderwijsdag: perspektieven van de aquacultuur. Verhandelingen van de Faculteit Land- en Tuinbouwwetenschappen, Universiteit Gent, 29: pp. 25-35, meer
|
Thesis (co-)promotor (7) [show] |
|
|