Instituut |
Top | Instituut | Publicatie | Project |
Vlaamse overheid; Beleidsdomein Landbouw en Visserij; Instituut voor landbouw- , visserij en voedingsonderzoek; Eenheid Technologie en voeding, meer
Contact op het instituut:
Tel.: +32-(0)9-272 30 26
E-mail:
| |
Publicaties (2) |
Top | Instituut | Publicatie | Project |
A1 publicaties (2) [show] |
- Li, D.; Stals, A.; Tang, J; Uyttendaele, M. (2014). Detection of Noroviruses in shellfish and semiprocessed fishery products from a Belgian seafood company. J. Food Prot. 77(8): 1342-1347. dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-016, meer
- Stals, A.; Baert, L.; De Keuckelaere, A.; Van Coillie, E.; Uyttendaele, M. (2011). Evaluation of a norovirus detection methodology for ready-to-eat foods. Intern. J. Food Microbiol. 145(2-3): 420-425. http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.01.013, meer
|
|