Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Microbiological quality of maatjes herring stored in air and under modified atmosphere at 4 and 10° C
Lyhs, U.; Lahtinen, J.; Schelvis-Smit, R. (2007). Microbiological quality of maatjes herring stored in air and under modified atmosphere at 4 and 10° C. Food Microbiol. 24: 508-516
In: Food Microbiology. Academic Press: London; Orlando. ISSN 0740-0020; e-ISSN 1095-9998, meer
Peer reviewed article  

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoorden
    Analysis > Microbiological analysis
    Packing fishery products
    Storage
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Lyhs, U.
  • Lahtinen, J.
  • Schelvis-Smit, R., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs