Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Phycotoxins: Seafood contamination, detoxification and processing
Lassus, P.; Bourdeau, P.; Marcaillou, C.; Soudant, P. (2014). Phycotoxins: Seafood contamination, detoxification and processing, in: Rossini, G.P. (Ed.) Toxins and biologically active compounds from microalgae: Volume 2. Biological effects and risk management. pp. 453-501
In: Rossini, G.P. (Ed.) (2014). Toxins and biologically active compounds from microalgae: Volume 2. Biological effects and risk management. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1-4822-3146-5. xv, 684 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Lassus, P., meer
  • Bourdeau, P.
  • Marcaillou, C.
  • Soudant, P.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs