Nederlandse naam: Laboratorium voor Levensmiddelenleer en humane voeding
Overkoepelend instituut: Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (UGent), meer
Adres: Coupure Links 653
9000 Gent België
| | Tel.: +32-(0)9-264 58 67
|
| |
Type: Educatief Niveau: Labo
|
1 Directeur: Hoofd van de onderzoeksgroep/afdeling 2 Mariene onderzoeker: Is werkzaam in deze groep en treedt op als (co)auteur in minstens één mariene publicatie in de laatste 5 jaar. 3 Gespecialiseerd personeel: Levert administratieve of technische ondersteuning aan het zeewetenschappelijk onderzoek.
Publicaties (3) |
Top | Persoon | Projecten |
( 3 peer reviewed ) opsplitsen filter
- Kuuliala, L.; Sader, M.; Solimeo, A.; Pérez-Fernández, R.; Vanderroost, M.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2019). Spoilage evaluation of raw Atlantic salmon (Salmo salar) stored under modified atmospheres by multivariate statistics and augmented ordinal regression. Intern. J. Food Microbiol. 303: 46-57. https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2019.04.011, meer
- Kuuliala, L.; Al Hage, Y.; Ioannidis, A.-G.; Sader, M.; Kerckhof, F.-M.; Vanderroost, M.; Boon, N.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres. Food Microbiol. 70: 232-244. https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2017.10.011, meer
- Kuuliala, L.; Abatih, E.; Ioannidis, A.-G.; Vanderroost, M.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Multivariate statistical analysis for the identification of potential seafood spoilage indicators. Food Control 84: 49-60. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.07.018, meer
|
Projecten (3) |
Top | Persoon | Publicaties |
- Geïntegreerde evaluatie van mariene voedinsmiddelen: voedingswaarde, veiligheid en consumptieperceptie, meer
- Marine@Ugent: UGent Marine Sciences Center of Excellence, meer
- Probabilistische innameschatting van omega-3 vetzuren en contaminanten door de consumptie van vis en zeevruchten in België (RiskBenefit), meer
|
|