Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Objektieve kwaliteitsbepalingen op verpakte halfkonserven
Debevere, J.; De Clerck, R. (1968). Objektieve kwaliteitsbepalingen op verpakte halfkonserven. Ministerie van Landbouw. Bestuur voor Landbouwkundig Onderzoek. Kommissie voor T.W.O.Z. Werkgroep "Voorverpakking Vis" (I.W.O.N.L.). Werkgroep "Visverwerkende Bedrijven" (I.W.O.N.L.), Publikatie 2. Bestuur voor Landbouwkundig Onderzoek Kommissie voor T.W.O.Z.: Oostende. 14 pp.
Deel van: Ministerie van Landbouw. Bestuur voor Landbouwkundig Onderzoek. Kommissie voor T.W.O.Z. Werkgroep "Voorverpakking Vis" (I.W.O.N.L.). Werkgroep "Visverwerkende Bedrijven" (I.W.O.N.L.). Ministerie van Landbouw. Commissie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek in de Zeevisserij: Oostende, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoorden
    Canned fishery products
    Products > Fishery products > Processed fishery products
    Quality analysis
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Debevere, J.
  • De Clerck, R., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs