Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

De objektieve kwaliteitsbepaling van hard gezouten gerookte haring
De Clerck, R.; Debevere, J. (1969). De objektieve kwaliteitsbepaling van hard gezouten gerookte haring. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 25(VB/VV (I.W.O.N.L.)/6). Ministerie van Landbouw. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij: Oostende. 15 pp.
Deel van: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • De Clerck, R., meer
  • Debevere, J.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs