Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Optimal utilization and quality control of picked dogfish (Squalus acanthias L.) used in the hot smoking process
Declerck, D. (1977). Optimal utilization and quality control of picked dogfish (Squalus acanthias L.) used in the hot smoking process. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 126 - VB/VV (I.W.O.N.L.) 20. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij (T.W.O.Z.): Gent. 10 pp.
Deel van: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 
  • Declerck, D., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur