Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Seafood from producer to consumer, integrated approach to quality
Luten, J.B.; Børresen, T.; Oehlenschläger, J. (Ed.) (1997). Seafood from producer to consumer, integrated approach to quality. Developments in Food Science, 38. Elsevier: Amsterdam. vii, 712 pp.
Deel van: Developments in Food Science. Elsevier: Oxford; New York; Amsterdam. ISSN 0167-4501; e-ISSN 2211-9345, meer
Peer reviewed article  

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Biological Resources [105642]

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Luten, J.B., redacteur, meer
  • Børresen, T., redacteur, meer
  • Oehlenschläger, J., redacteur

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs