Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Eating apart together? Commensal rules, customs and deviations aboard Ostend Company ships (1722-1731)
De Vriese, D. (2022). Eating apart together? Commensal rules, customs and deviations aboard Ostend Company ships (1722-1731). BMGN 137(3): 4-31. https://dx.doi.org/10.51769/bmgn-lchr.7105
In: Bijdragen en Mededelingen Betreffende de Geschiedenis der Nederlanden = Low Countries Historical Review. Nederlands Historisch Genootschap: Utrecht. ISSN 0165-0505; e-ISSN 2211-2898, meer
Is gerelateerd aan:
De Vriese, D. (2018). Boten, broden en broeders? Voeding, eetcultuur en sociale (on)gelijkheid aan boord van de schepen van de Generale Keizerlijke Indische of 'Oostendse' Compagnie (1722-1731). MA Thesis. Vrije Universiteit Brussel: Brussel. 246 pp., meer
Peer reviewed article  

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoorden
    Economische geschiedenis > Handel en diensten > Overzeese handel
    Oostende
    Oostenrijkse Tijd (1713-1789)

Auteur  Top 
  • De Vriese, D.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur