Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties | Personen | Instituten | Projecten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Balancing health risks and benefits of red mangrove crab consumption
De Cock, A.; Forio, M.A.E.; Croubels, S.; Dominguez-Granda, L.; Jacxsens, L.; Lachat, C.; Roa-Lopez, H.; Ruales, J.; Scheyvaerts, V.; Hidalgo, M.C.S.; Spanoghe, P.; Tack, F.M.G.; Goethals, P.L.M. (2023). Balancing health risks and benefits of red mangrove crab consumption. J. Shellfish Res. 42: 183
In: Journal of Shellfish Research. National Shellfisheries Association: Duxbury. ISSN 0730-8000; e-ISSN 1943-6319, meer
Peer reviewed article  

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Auteurs  Top 
  • De Cock, A., meer
  • Forio, M.A.E., meer
  • Croubels, S., meer
  • Dominguez-Granda, L., meer
  • Jacxsens, L., meer
  • Hidalgo, M.C.S., meer
  • Spanoghe, P., meer
  • Tack, F.M.G., meer
  • Goethals, P.L.M., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs